a truck is parked inside of a building a truck is parked inside of a building

Joey Bravo’s vermogen: van niks naar miljonair

“0 naar E-com Miljonair”

Dat is wat er in de Instagram-bio van Karwan Talei, de echt naam van Joey Bravo, staat. Wat hij daarmee bedoelt? Je leest het in deze blog. In elk geval zegt dat woordje ‘miljonair’ al veel over de schatting van zijn vermogen. Want dat hij absoluut niet op zijn centen hoeft te letten, wordt maar al te snel duidelijk. In deze blog lees je alles over Joey Bravo en zijn vermogen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan gauw verder!

Een jonge ondernemer

Hij is nog niet eens dertig, maar toch is hij dé persoon die nu al een voorbeeld is voor de jongere generatie. Met zijn onderneming heeft hij inmiddels al ontzettend veel winst gemaakt en kan je meer dan positief noemen. ‘Makkelijk’ veel geld verdienen is iets wat de jongere generatie ambieert en misschien is Joey daar wel het perfecte voorbeeld voor.

In elk geval begon het allemaal met het spel RuneScape en een bijbehorend verdienmodel. Het maakte dat hij nog voor zijn achttiende een BMW 5-serie kan kopen. Wat je moet met een auto waar je niet legaal in mag rijden weten we niet, maar in elk geval was hij er blij mee. Later richtte hij zijn YouTube kanaal op, waar hij met andere bekende youtubers, zoals Snapking, steeds bekender werd. Het leidde er toe dat hij hiermee inkomen vergaarde en tegelijkertijd zijn bereik vergrootte.

Eén van de nieuwste pareltjes van Joey Bravo

Dropshipping

Van het een kwam het ander en hij werd steeds bekender in ons land. Hij startte met het maken van muziek en boekte het ene naar het andere succes. Later was daar het bekende programma Boxing Influencers en zijn bekendheid vloog door het dak. Toch was er een drang naar meer. Hij besloot zich te verdiepen in dropshipping. Dropshipping is een bedrijfsmodel waarbij een ondernemer producten verkoopt zonder zelf voorraad te hebben. Wanneer een klant een bestelling plaatst, koopt de ondernemer het product rechtstreeks van een leverancier, die het vervolgens direct naar de klant verzendt.

Mooie bezittingen

Na te hebben afgesproken met verschillende ‘jongens’ die zich al in deze wereld verkeerde, ging hij zelf aan de slag. Uiteindelijk kwam hij bij het opzetten van de brand Astos. Tegenwoordig verdiend hij talloze euro’s aan zijn bedrijven en heeft hij het niet slecht voor elkaar.

G800 Brabus Hermès Orange. Dat is de meest recente auto die Bravo aan heeft geschaft. Het ding kost een paar ton en is een mooie toevoeging aan zijn al bestaande wagenpark, waar je onder andere een Lamborghini Urus in vindt. De een zal het overdreven vinden, de ander zal stikjaloers zijn. In elk geval hebben de auto’s nu een mooie plek om te staan, want de ‘Bravo Mansion’, een gigantische gebouwde villa, is sinds een tijdje helemaal af. Als kers op de taart is Bravo ook nog eens getrouwd met een prachtige vrouw (die zichzelf anonimiseert). Wát een leven.

Groot vermogen

Wat het vermogen van Bravo is? Nou, goede vraag. Het koste waarschijnlijk wel meer dan een miljoen om zijn villa te bouwen en ook zijn auto’s zijn minimaal dat bedrag waard. Toch weten we niet wat zijn exacte vermogen is. Er zijn wel inschattingen gemaakt, maar die zijn zo laag dat we daar onze vraagtekens bij zetten. Je kan niet ‘maar’ een paar ton hebben en het bovenstaande wel allemaal bekostigen. Nou ja, mocht er een boekje over open gaan, dan zal je de update hier kunnen lezen. Zien we je dan sowieso terug?